top of page
  • Danial Najmi Ronizan

5 Posing Pelamin yang Senang

Updated: Jan 12

Tips ini sesuai untuk pengantin yang tidak pandai posing & malu ๐Ÿคฉ

Hello guys ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Hari ni Danial nak berkongsi dengan you guys 5 POSING PELAMIN yang SENANG sesuai untuk mereka yang tak pandai bab-bab posing ni & pemalu. Maklumlah, bukan semua orang sesuai nak buat posing susah-susah ni haha ๐Ÿคฃ Okay tak nak buang masa. Let's go!

ย 

Posing Pelamin 1

Posing ni walaupun cliche, tapi paling senang ๐Ÿคฃ Just berdiri & pandang each other. Haaa tengok lah you guys muka tu sampai bosan (tak akan bosan punya)






ย 

Posing Pelamin 2

Okay untuk posing ni, apa yang you guys perlu buat hanyalah pengantin perempuan letakkan tangan dekat bahu pengantin lelaki ๐Ÿ˜‰ Senang kan?






ย 

Posing Pelamin 3

Posing ni pun simple & gambar akan nampak lebih exclusive. Boleh buat frame untuk gambar macam ni ๐Ÿ˜š


















ย 

Posing Pelamin 4

Untuk posing ni, kena ada jalan-jalan sikit. Yelah tadi dah makan banyak, lauk kambing pulak tu haha ๐Ÿคฃ So kenalah excercise!

Posing ni, you guys just pegang tangan, lepas tu turun lah tangga ala-ala princess macam tu ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป













ย 

Posing Pelamin 5

Rasanya ni yang paling senang ๐Ÿ˜‚ You guys duduk je dekat pelamin, kemudian pandang kamera. Haaaa kan senang tu haha







Okay, rasanya itu sahaja saya nak kongsi untuk posing pelamin yang senang kepada mereka yang bakal berkahwin โœŒ๐Ÿป


ย 

Anda Masih Belum Ada Photographer?

Apa??? Anda masih belum ada Photographer? Jangan risau, kami bersedia untuk merakamkan segala memori indah anda sepanjang majlis berlangsung.


Jom tempah tarikh anda di Ulala Photo!




52 views0 comments

Related Posts

See All
bottom of page